Harmonieorkest | Concertagenda

Zomerconcert

Na het grote succes van vorige jaren organiseert Harmonie St. Caecilia ook dit jaar weer een zomerconcert met barbecue. Op 16 juni sluit de vereniging op muzikale en gezellige wijze het seizoen af. In een ongedwongen sfeer kan het publiek onder het genot van een kopje koffie, pilsje of glaasje fris genieten van licht klassieke en populaire muziek. Ook is het jeugdorkest Simpelveld en Eys De Notenkrakers weer van de partij; zowel alleen als samen met het grote orkest zullen ze zich laten horen. Het harmonieorkest zorgt met een programma van bekende en lekker in het gehoor liggende klassieke muziek, gecombineerd met popmuziek, voor een ontspannen middag.

Toegang tot het concert is helemaal gratis! Concertlocatie is deze 16e juni Partycentrum Oud Zumpelveld aan de Irmstraat en het concert begint om 16.00 uur. Na afloop vindt een barbecue plaats, waarvoor eenieder zich kan aanmelden (deelname kost 10 p.p.).

De concertagenda voor de komende periode ziet er als volgt uit:

Zomerconcert
Zaterdag 16 juni, 16.00 uur; Partycentrum Oud Zumpelveld