Hulp gevraagd! Stem op Harmonie St. Caecilia bij de Rabo Clubkas Actie

De Rabobank verdeelt € 200.000 onder de verenigingen in het gebied Centraal Zuid-Limburg. Onze vereniging wil graag een aandeel daarin ontvangen, maar daarvoor hebben we ook jouw hulp nodig!

Wat gaat er gebeuren?

Alle leden van de Rabobank Centraal Zuid-Limburg mogen stemmen op de verenigingen. Naar gelang het aantal stemmen wordt het geld onder de verenigingen verdeeld. Begin mei ontvangen deze leden één stemcode per adres. Van 8 t/m 23 mei mogen alle leden van de bank hun stem uitbrengen. Ieder lid krijgt vijf stemmen en mag er maximaal 2 op één vereniging uitbrengen. Omdat niet alle klanten van de Rabobank ook lid zijn, is het aantal leden redelijk beperkt. Dat betekent dat ieder lid van de Rabobank dat bereid is op ons te stemmen, voor ons veel geld waard is.

Hoe kunt u ons helpen?

Als u Rabobank-lid bent, laat dan uw muzikale hart spreken en stem op Harmonie St. Caecilia Simpelveld! Stemmen is zo gebeurd en kost u verder niets! Ga tussen 8 t/m 23 mei 2018 naar de speciale website en stem. Daarnaast kunt u uw omgeving attent maken op deze actie en enthousiasmeren om ook op onze mooie muziekvereniging te stemmen.